RESERVEER IN ONS RESTAURANT klik hier Traiteur - Take Away klik hier

Paul-Henri & Team

MEET THE TEAM

Paul-Henri (Zaakvoerder / Sommelier)

De bezieler van Paul de Pierre. Ons team draagt zijn visie uit en dat is: beleven, ontdekken, genieten en herinneringen maken. Met een vurig hart voor wijnen en een oog voor detail is Paul-Henri de ideale mix tussen gastheer en sommelier.

Fabian (Head Chef)

Fabian is al meer dan 10 jaar het kloppend hart van de zaak. Dankzij hem heeft Paul de Pierre de erkenning en prestige verworven die het vandaag heeft. Hij zorgt ervoor dat alles gesmeerd loopt in de keuken, maar neemt ook alle administratie die erbij komt kijken voor zijn rekening.
Hij spendeert uren om de beste producten te vinden aan een aanvaardbare prijs.
Maar Fabian is vooral onze rots in de branding te zijn die ons ook op de meest intense momenten probleemloos erdoor loods. Dankzij hem krijgt de keuken voor zowel restaurant als eventlocatie bijna altijd een 5/5 in onze rescensies!

Julian (Chef)

Julian is onze nieuwste aanwinst in het team, maar heeft al meteen de toon gezet . Hij zorgt voor een grote creative meerwaarde.
Zijn achtergrond is even breed als zijn enthousiasme. Hij heeft zich jaren opgewerkt tot Chef in diverse sterrenrestaurant alsook jaren lange ervaring in catering op gastronomisch niveau.

Magaly (Event-manager)

Magaly is veranwoordelijk voor alle administratie aangaande de private evenementen.
Zij is uw directe contactpersoon en volgt haar dossiers op van de eerste mail tot aan het evenement zelf. Ze zit achter de veren van de diverse diensten van Paul de Pierre om de nodige vragen van de klanten zo snel mogelijk te beantwoorden. Als je een vraag of hulp vereist, zal Magaly er als de pinken bij zijn om jou bij te staan.

Natascha (Assistant Maître d’Hotel - Restaurant)

Ondertussen is Natascha al 8 jaar bij ons een vaste waarde. De klanten komen op de eerste plaats voor haar. Natascha zal zich altijd in bochten wringen om de best mogelijke diensten en service te kunnen aanbieden aan onze gasten die komen tafelen.

Jessica & David (Maîtres d’Hotel Evenementen)

Al meer dan 15 jaar staan ze allebei in voor de goeie zorgen van de gasten in onze eventenlocatie. Jessica heeft een natuurlijke flair om de gasten te begeleiden en ze in de watten te leggen. David werkt al meer dan 30 jaar in de horeca en niets ontgaat aan zijn aandacht. Zoals een ideale butler ziet hij de noden en wensn van de klanten, nog voordat die uitgesproken worden. 2 levende legendes van PDP-Events die nog steeds waken over het verloop van uw event

Aicha (Chef de Partie)

Ondertussen al meer dan 22 jaar in dienst bij Paul de Pierre!!
Aicha kent het reilen en zeilen van Paul de Pierre als geen ander. Met haar ervaring is ze niet alleen doorwinterd in de keuken, maar ze vindt het zelf noodzakelijk om regelmatig rond te lopen in de zaak om te zien of alles er wel perfect bij ligt voordat gasten toekomen

Dalia & Tine

Deze 2 ravisante, jonge dames werken hier al respectieveleijk 2 en 4 jaar. Ze ontvangen u met de brede glimlach. En met een aimabele elegantie laten ze u hier thuis voelen.
Ze brengen een heerlijk gevoel van jeugdige enthousiasme dat aanstekelijk werkt.

Raja (Chef de partie) & Solange (Office verantwoordelijke)

Ook 6 en 4 jaar bij ons in dienst. Zij maken deel uit van ons vaste equipe in de keuken en aan de afwas.
Ondertussen kennen ze het reilen en zeilen achter de schermen en zorgen deze duizendpoten voor de zowel de fijne hapjes op de evenementen, als voor de kleine kunstwerkjes die uit de koude keuken komen.

Hans, Fien, Delphine, Julie (Events-zaalteam)

Allen actief al sinds meer dan 6 jaar bij Paul de Pierre.
We kunnen zeggen dat we gezegend zijn met een vaste equipe die op elkaar afgesteld staat. Onze gasten voelen op de evenementen dat alles in de zaal gesmeerd verloopt omwille van de ervaring dat deze vaste waarden in de zaal bij ons hebben. Altijd met de glimlach en altijd gedienstig.
Het valt niet uit te sluiten dat je deze zaal-virtuoze niet in het restaurant kan tegenkomen. Delphine en soms Hans of Fien springen regelmatig eens mee in het restaurantteam.

Restaurant

Laat je culinair verwennen in het hartje van de Vlaamse Ardennen.

Lire plus Réservation en ligne

Privéfeesten & events

Samen met Paul De Pierre creëer je een feest om nooit meer te vergeten.

Lire plus Demande d'offre

Traiteur

Wij verzorgen het culinaire voor elke gelegenheid! Genieten is een garantie!

Lire plus Commande en ligne

B2b & Seminars

De ideale locatie voor uw seminarie. Als co-organisator kan u zorgenvrij vergaderen.

Lire plus Contact

Wine webshop

Cliquez ici